Сьогодні голова Львівської облдержадміністрації відвідав фермерське господарство “Меринос Захід” та “Дрогобицький райавтодор”

Свій візит на Дрогобиччину Олег Синютка розпочав із зустрічей на місцях. Разом із головою районної ради Михайлом Сікорою, першим заступником голови райдержадміністрації Степаном Рудницьким, заступником голови райдержадміністрації Іваном Мізерником він відвідав у Летні фермерське господарство “Меринос Захід”, яке займається вирощуванням овець та кіз високопродуктивних порід. Керівник оглянув тваринницькі приміщення поспілкувався з власником Дмитром Огньовим щодо сьогодення та перспектив господарства, мав змогу скуштувати якісну молочну продукцію. О. Синютка також поспілкувався з активом с.Летня. Господарство залишило позитивні враження у голови облдержадміністрації, який дав високу оцінку культурі виробництва та зауважив, що має намір привезти сюди на екскурсію своїх дітей.

Цього ж дня голова облдержадміністрації побував у філії “Дрогобицький райавтодор”, де оглянув наявну техніку та виробничу базу підприємства, порозмовляв з директором Сергієм Грибановим та працівниками щодо технічних можливостей виконання робіт, розміру та виплати заробітної плати. Стан справ у райавтодорі О. Синютка об’єктивно оцінив, беручи до уваги ситуацію в дорожньому господарстві, загалом.